Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 7
Артикулът е добавен в нашия магазин на Wednesday 06 December, 2023.

Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca EDP за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Xerjoff
Цена: 380.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Casamorati 1888 Dama Bianca е поредният шедьовър на известната италианска парфюмерийна къща Xerjoff. Възниква благодарение на интересна любовна история за млада италианка и млад френски офицер. Композицията разказва историята на жена, която е в капана на собствените си мечти и насочва мислите си към постигане на най-съкровените си желания. Но френският офицер по някаква причина затваря красавицата в замък. Вятърът и донесе красивата миризма на цветя и билки от родните й италиански ливади. Само те я зареждаха със сила и оптимизъм.

Хармонична комбинация от флорални и дървесни нотки изпълва композицията: нотки на жасмин, момина сълза, теменужка и люляк, разредени с лайм, кедър, ванилия, сандалово дърво. Очарователен, фин аромат допълва жената. Като лек воал, парфюмът обгръща притежателя си с енергия, сила и увереност. Композицията е идеална за вечер, когато трябва да възстановите силите си за по-нататъшни постижения или забавление. Няколко капки и сте готови за нови постижения.
Парфюмната вода Xerjoff Dama Bianca е символ на красотата, надеждата и вярата, че всичко ще бъде наред. Ако сте загубили силата си, искате да намерите любов и увереност, тази композиция е специално за вас!

Връхни нотки: кумкуат, лайм
Сърдечни нотки: египетски жасмин, ирис, момина сълза, люляк, виолетка
Базови нотки: амбрет, бял кедър, ванилия, сандалово дърво, малц.