Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 21 от 30
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 11 May, 2020.

YSL Black Opium Neon EDP парфюм за жени - 75ml

Модел EDP
Производител Yves Saint Laurent
Цена: 160.00лв.
Коментари
Нова плодово-гурманска версия на оригиналния Black Opium е тук с издаването на YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM NEON, което излиза на пазара в средата на декември 2019 г. като аромат, излъчващ топлина и пикантна сладост. Неоновото издание продължава подписа на гурме кафе, който присъства и е характерен във ароматите на Black Opium и Black Opium Intense, като този път създава обрат на плодове и сладко-пикантни нюанси.
Както бе обявено от Ив Сен Лоран, Black Opium Neon Eau de Parfum е разпознаваем по "богатото на адреналин кафе, искрящ портокалов цвят и хипнотизиращ аромат на драконови плодове; жив парфюм, който е перфектната комбинация от съблазнителен и сладък."

Бутилката с новия аромат на Black Opium Neon следва дизайна на стълба, вече в продълговата форма, където черното и блестящо тяло на бутилката е контрастирано от емблематичния кръгъл прозорец, който е осветен от лъскаво неоново розово за изявление това е едновременно остър и модерен.

В горните нотки са питахая, мандарина и цитрон; средните нотки са портокалов цвят, кафе и жасмин самбак; базови нотки са ванилия и мускус.
 Всички права запазени © 2000-2022 Парфюми.нет