Горе

Yves Saint Laurent L\'Homme Intense EDP парфюм за мъже - 60ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 12 от 39
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 12 August, 2014.

Yves Saint Laurent L'Homme Intense EDP парфюм за мъже - 60ml

Модел EDP
Производител Yves Saint Laurent
Цена: 110.00лв.
Коментари
В края на август 2013 Yves Saint Laurent предложи друга версия на оригиналния аромат L' Homme от 2006 година. Първият аромат е наследен от няколко различни версии , повечето от които са създадени за топлите дни. Като контраст с аромати L'Homme L'Eau d'Ete, Cologne Gingembre, LIbre or L'Homme Tonic стартира тази година , Yves Saint Laurent обявява по-интензивен L' HOMME PARFUM INTENSE .

Новият парфюм , L' Homme Intense Parfum ще обяви есенната колекция от YSL .По -топло и по-интензивен е състава, подписан от парфюмеристите Anne Flipo и Dominique Ropion , създаден от смес от цитруси , подправки, дървесни и флорални нотки . Парфюмът се отваря с лимон, бергамот и черен пипер. Сърцето на състава се маркира с портокалов цвят и Indian Davana цвят ( Artemisia ) , заедно с дървесни акорди и амбра .

Ароматът пристига в един флакон с форма като предишните издания с шестоъгълна запушалка от сребро метал, различаващи се по цвят на течността , която този път е оцветена в топъл кехлибар . YSL L' Homme Intense Parfum ще бъде на разположение от 60 и 100 мл .
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет